panelarrow

Näin Saat Seksiseuraa Oikeasti Netistä

Löydä Sinulle Paras Deittipalvelu!

Mä Vastasin Suudelmaa Ja Nousin Sen Päälle.Ojentauduin lähemmäksi ja tartuin hänen paksuun mulkkuunsa samalla kun työnsin kieleni Matin suuhun. Tunsin miten Matin mulkku jäykistyi kunnon aisaksi kädessäni.

Pyysin häntä suihkun puolelle ja menin edeltä toilettilaukulleni ottamaan kosteusvoidetta.

- Erjalla on mehevän paksu perse ja isot, riippuvat rinnat.

Matti retkahti makaamaan selälleen ja kerjäsi minua runkkaamaan kyrpäänsä kovemmin.

Avasin minibaarista ottamani oluttölkin ja vedin pari pitkää siemausta.

seksiseuraa helsinki

Yökylässä

Sitten se levitti jalkojaan ja mä työnnyin sen sisään - ihana tunne. Siinä me sit vähän aikaa "hässittii housut jalassa". Mä vastasin suudelmaa ja nousin sen päälle. Naitii kiihkeesti siinä jonkun aikaa, Treffit Netistä? kun mä tunsin et kohta tulee. Sit sen kädet alko mennä mun housun etumukselle päin ja se huomas et mulla seisoo jo ihan kunnolla. Siitä mä kiihotuin niin paljon et sain orgasmin pienen äänähdyksen kera. Samalla aloin tuntee ku sen pillu sykähteli mun kyrvän ympärillä. Se ei nukkunukkaa vaa alko suudella mua.

Sillä oli sängyn päässä yöpöydän laatikossa kortsupaketti josta se sai nopeesti sujautettua kumin mun kyrpään. Sitten mentii nukkumaa ja aamulla herättiin ja oli jumalaton aamustondis! Meni pari sekuntia kun sekin alko täristä ja ynähti voimakkaasti. Oltii ihan veto pois siinä Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä vaiheessa ja maattii vähän aikaa vaa vierekkäin siinä sängyllä ihan hiljaa.mutta se onki sit jo toinen tarina.

seksiseuraa helsinki