panelarrow

Näin Saat Seksiseuraa Oikeasti Netistä

Löydä Sinulle Paras Deittipalvelu!

Ruiskutin Valtavan Spermalastin Vatsani Alle Ja Kaluni Oli Tämän Jälkeen Yhä Liukkaammassa Ja Kuumemmassa Tunnelissa Hien Ja Sperman Liukastamaa Kumivenettä Vasten.

Kaadoin molemmille lasilliset ja katsoimme ohjelman loppuun.

Kahvittelumme loppu sujui rennosti ”tietotoimiston” tuohuille naureskellessa. Rakastelumme kestävät usein hyvin pitkään ja exä sai rakastelumme aikana useita orgasmeja. Dina oli kuin muissa maailmoissa, kun hyväilin, suutelin ja rakastelin hänen vartaloaan.En oikein tiennyt kuinka toimisin ja sanoinkin hänelle rehellisesti, että en osaa tehdä aloitetta kun en ole 20 vuoteen saanut muita naisia koskea.

Tilanne Dinan kanssa alkoi kehittyä kaksi viikkoa sitten, kun hän pyysi naapuriaan auttamaan ostamansa pakastimen kannossa.

seksiseuraa netistä"Shh", nainen oli toiminut niin nopeasti, etten ehtinyt hämmästykseltäni tehdä mitään.Hänen kätensä hyväili hajamielisesti puolikovaa kaluani.

"Kiihottaako tämä tilanne sinua?"

Kuulin Jaanan hengittävän raskaammin.

Hän kumartui tarkkailemaan kasvojani ja alkoi pillulla puristella räjähtämispisteessä olevaa kaluani.

Myötäilin lantioliikkeitä kielelläni levittäen mahlaa ja koskettaen välillä hellästi klitorista.

"Kerro vain, että luotatko?"

Jaanan vartalo jännittyi ja hän laukesi vasten kasvojani.

Anopille

Siksi hän aloitteli varovasti kyrpäni työntyessä häneen vähitellen. Minun piti yrittää saada kulli veltostumaan ennen anopin saunaan kutsumista, koska eihän se nyt ollut soveliasta mennä pyytämään anoppia hartioita hieromaan kulli tanassa. Autoilu oli kivaa, ei ollut tiukkoja aikatauluja. Samalla hän kiskaisi minunkin housuni pois paljastaen paisuneen kyrpäni. Kaikki sujui kuin rasvattu. Ajattelin, että tulisikohan hän hieromaan hartioitani, kun ne olivat jäykät pitkästä ajomatkasta. Suukottelin hänen kaulaa ja käteni liikkuivat hiljalleen hänen selällään. Minä en ole koskaan ollut mikään pilluralli-poika, vaan minusta oli kiva ajaa pitempiä matkoja. Itse jäin miettimään tätä ainoaksi jäänyttä tapahtumaa.Anopilla oli hämmennyksestä silmät suurena ja hieromisesta posket punoittivat, ja hiki valui otsalta.

Levähdystä

Nyt he vetäytyivät minusta, työnsivät suuhusi taas nuo pikkuhousut ja samassa huomasin, miten auton lattialla pyörineestä ihmeteippirullasta repäistiin vielä pätkä varmistamaan pikkareiden pysyminen suussani. Kaunis kesäinen ilta, aurinko paistoi vielä komeasti vaikka kello lähentelikin jo iltakymmentä.
Kurkun toinen pää tökki pyllyäni ja ilmeisesti toinen pää samaan tahtiin teki työtään tytön pillussa. Seuraavaksi ihmeteippiä kietaistiin kiersi pääni ympärille niin, että silmäni peittyivät. Jonkin aikaa seurasin kauempaa heidän touhuamistaan pyörän kimpussa ja samalla huomasin, että toinen motoristi olikin tyttö. Ruiskutin valtavan spermalastin vatsani alle ja kaluni oli tämän jälkeen yhä liukkaammassa ja kuumemmassa tunnelissa hien Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä ja sperman liukastamaa kumivenettä vasten.

Tajusin pian, että takanani oleva mies oli löytänyt kauppakassistani margariinirasian ja voiteli tällä kasvirasvalla nyt reikääni. Tiukasti sidottuna minun oli pysyttävä paikallani vaikka kuinka olisin halunnut ryömiä vaikkapa Heinolaan saakka. Ja varovaisesti siirryin auton rattiin lähteäkseni jatkamaan pariksi tunniksi keskeytynyttä matkaani kohti mökkiä. Siinä minä nyt imin miehen kalua ensimmäisen kerran elämässäni samaan aikaan minua myös ensimmäisen kerran elämässäni naitiin pyllyyn kurkulla tai yleensä millään muullakaan tavalla. Ja samassa tuo motoristimies oli kärppänä perässäni, painoi minut vasten lattialla myttynä kellottavaa kumiveneenkuorta ja vei käden suulleni. Ja tullessaan kasvojeni eteen hän samassa pakotti minun avaamaan suuni ja ottamaan hänen kalunsa suuhuni. Mutta mitäpä tuollaisesta vartin työkalulainasta nyt perisi, toivottelin vain heille mukavaa matkaa ja auttamishaluja, jos joskus löytäisivät jonkun apua tarvitsevan tien päällä. Mitä muuta sitten tapahtuisi jääköön mielikuvituksen varaan. Pian kuulin moottoripyörän pärähtävän käyntiin, lähestyvän autoani ja pysähtyvän aivan Treffit Netissä – Tämä Kannattaa Huomioida sen taakse.

seksiseuraa netistä