panelarrow

Näin Saat Seksiseuraa Oikeasti Netistä

Löydä Sinulle Paras Deittipalvelu!

Vaimoni Rauhoitteli, Että Annukka Kyllä On Tietoinen Tilanteesta Ja Hän Oli Pitänyt Kovasti Siitä Videosta, Jota Hän Oli Näyttänyt Annukan Lisäksi Parille Muullekin Ystävälleen.

Kuulin kuinka ovi avattiin ja vaimoni vain sanoi, että valot taisivat jäädä päälle. Lukitsin riippulukolla kahvan paikoilleen ja laitoin toisen lukon oven keskivaiheilla olevaan koloon. Tunsin kuinka sperma alkoi valumaan ulos. Pienemmässä kopissa voisin olla istualtani tai kyyryssä, mutta takamukseni oli melko arka. Oli siis jo sunnuntaiaamu tai aamupäivä ja olin viettänyt koko viikonlopun kellarissa.

Miesääni kertoisi nämä mahdollisuudet, jos saisi käyttää minua vähän aikaa. En saisi niitä enää pois päältä, joten alistuin vain siihen kohtaloon, että siitä seuraisi rangaistus myöhemmin.

Havahduin kellarin oven avaamiseen ja siristelin silmiäni valojen syttyessä. Vaimoni rauhoitteli, että Annukka kyllä on tietoinen tilanteesta ja hän oli pitänyt kovasti siitä videosta, jota hän oli näyttänyt Annukan lisäksi parille muullekin ystävälleen. Pitkään en saanut katsella ympärilleni, sillä vaimoni laittoi hupun päähäni. Tästä päättelin, että vaimoni ottaisi häneltä ainakin suihin tai antaisi panna, mutta erehdyin pikkaisen. Toimivat riittävän hyvin tälle illalle, mutta huomenna saisin laittaa vielä yhden hihnan kaulan kohdalle.

deitti treffit

Varatun salanautinto

Hän otti nopean suihkun ja palasi hotellin kylpytakki yllään luokseni. Puristelin miehen kiveksiä, livoin kielelläni kullinpäätä ja kehotin häntä runkkaamaan kyrpääni niin että tuntuu.Kaveri sanoi käväisevänsä kylpyhuoneessa. Siellä imin vielä kerran tuota hienoa mulkkua.

Nyt muutaman vuoden Helsingissä asuttuani olen alkanut miettiä, voisiko ajoittaista miehen puutettani hoitaa niin, että etsisin täällä matkallaan yöpyvän ikäiseni eli noin neljä-viisikymppisen varatun miehen. Kävin kylpyhuoneessa levittämässä kosteusvoidetta takapuoleni suulle.

Vajaat kymmenen vuotta Onko Ilmaista Seksiä Olemassa? sitten asuin vielä maaseudulla ja kävin usein työni vuoksi helsinkiläisissä hotelleissa. Minä suunnistin kokoukseen.
Soitin siihen ja mies vastasi.

Yksi tällainen, ja varmaan muillekin tuttu tilanne on juhlitun illan jälkeinen aamu työmatkalla omassa hotellihuoneessa.

Naapurintäti
En ole häntä nähnyt pitkään aikaa, kuitenkin ajattelen häntä usein.

Tervehdin kuten kuuluukin, hän tervehti takaisin.

Miten sitten rapuissa pärjäät, kun siellä on viileää uskaltauduin vielä kysyä.Seksikkäitä saappaita hänellä oli ja usein näin seksikkäät sukatkin.

En vieläkään tiedä miksi kantaa lunta ämpärissä.

Hän vilkaisi vielä taakseen mennessään pois.

Vähän aikaa sitten hän oli kellarissa samaan aikaan.

Hän sai haluamansa tavarat, kiitti avusta ja kysyi mitä on velkaa.

Ei mitään, koska täällä on lämmintä, hän vastasi.

Vaikutti persoonalliselta ja taiteelliselta, jotenkin myös estottomalta.

Vietteleekö vanhemmat rouvat nuoria miehiä kiusallaan, voiko joku kertoa?

Mustat pitkät hiukset, aina hame ja viettelevä ilme, kävelytyylikin oli peppua heiluttelevan seksikäs.

Eniten ihmetytti se, että hänellä oli aina hame.

deitti treffit